" اطلاعیه معاونت دانشجویی در خصوص شرایط استفاده دانشجویان «شهریه پرداز» از وام دانشجویی

۲۲ آبان ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۳۳۴ خبر روز
با توجه به هماهنگی های صورت گرفته با واحد امور مالی دانشگاه درابتدای هرنیمسال تحصیلی، کارت الکترونیک دانشجویان شهریه پرداز سنوات مجازبه صورت موقت شارژ می شود؛
 چنانچه دانشجویان در موعد مقرر ثبت نام وام های دانشجویی، نسبت به ثبت وام و تایید آن توسط اداره رفاه دانشجویان اقدام ننمایند مبلغ وام ثبت شده در کیف الکترونیکی آنها حذف و این دانشجویان بدهکار می گردند و باید تا قبل از شروع امتحانات پایان ترم تحصیلی بدهی خود را پرداخت کنند؛ لذا دانشجویان متقاضی وام شهریه باید هرچه سریعتر نسبت به ثبت درخواست وام خود در سایت صندوق رفاه www.bp.swf.ir  اقدام نمایند.