تصویب آیین نامه جدید پژوهانه اعضای هیات علمی دانشگاه

۱۹ آبان ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۲۸۹ خبر روز
آیین نامه جدید پژوهانه اعضای هیات علمی دانشگاه با اعمال تغییرات در خصوص فعالیت‌های بین المللی به تصویب هیئت رئیسه دانشگاه رسید.
تصویب آیین نامه جدید پژوهانه اعضای هیات علمی دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این ایین نامه به منظور توسعه همکاری های بین المللی و جلب روحیه مشارکت اعضای هیات علمی دانشگاه در فعالیت های آموزشی و پژوهشی بین المللی، جدول الحاقی امتیازات دستورالعمل اجرایی فعالیت های بین المللی آیین نامه پژوهانه در تاریخ 98/8/1 به تصویب هیات رئیسه دانشگاه رسید. در این جدول به 31 مورد  از فعالیت های بین المللی در پژوهانه اعضای هیات علمی دانشگاه امتیاز تخصیص یافت که از این میان می توان به راهنمایی و مشاوره پایان نامه و یا رساله های بین المللی، تدریس بین المللی در داخل و خارج از کشور، همکاری جهت انعقاد و اجرای تفاهم نامه ها، تاسیس نهاد های بین المللی و عضویت در کمیته های علمی، اجرایی همایش ها و هیات تحریره مجلات معتبر بین المللی اشاره نمود.