دومین نشست کارگروه همکاری‌های علمی ایران و اسپانیا برگزار شد

۱۸ آبان ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۲۶۸ خبر روز
دومین نشست تخصصی کارگروه تخصصی همکاری‌‏های علمی ایران و اسپانیا با حضور نمایندگان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، پژوهشگاه علوم انسانی و پژوهشگاه‌ها و دانشگاه‌های عضو کارگروه همکاری‏‌های علمی ایران و اسپانیا در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
دومین نشست کارگروه همکاری‌های علمی ایران و اسپانیا برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این نشست که در محل تالار اجتماعات کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه برگزار شد، دو موضوع اصلی موردبحث و بررسی اعضا قرار گرفت. برگزاری همایش هزاره خیام در تاریخ 28 و 29 بهمن‌ماه سال جاری در مرکز ایران‌شناسی خیام دانشگاه علامه طباطبائی که در دانشگاه نبریخا مادرید برگزار خواهد شد و نیز برگزاری نشست روسای دانشگاه‏های برتر ایران و اسپانیا در اسفندماه سال جاری در تهران دو موضوعی بود که در این نشست موردبررسی قرار گرفت و هماهنگی لازم در این خصوص انجام شد.

در پایان اعضای کارگروه برای هم‌افزایی بیشتر در زمینه همکاری‏ های علمی با دانشگاه ‏ها و مراکز علمی کشور اسپانیا پیشنهادهایی ارائه نمودند و در خصوص آن بحث و گفتگو داشتند.