اطلاعیه وام دانشجویی

۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۷۰۵ خبر روز
به اطلاع دانشجویان محترم متقاضی دریافت وامهای دانشجویی می رساند، ثبت نام کلیه وام های دانشجویی اعم از روزانه و شبانه (نوبت دوم) از تاریخ 1398/7/15در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به آدرس www.bp.swf.ir آغاز می گردد.
اطلاعیه وام دانشجویی

"ضمن تبریک به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و آرزوی موفقیت و بهروزی"

با عنایت به اینکه پرداخت هرگونه تسهیلات دانشجویی منوط به ثبت نام اولیه دانشجو در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است، لذا متقاضیان وام باید نسبت به ثبت اطلاعات فردی (برای دانشجویان ورودی جدید) و ثبت درخواست نوع وام اقدام نمایند.

براساس آخرین مصوبات صندوق رفاه دانشجویان:

• امکان ثبت وام ضروریبرای کلیه مشمولان طبق قانون صندوق با ارائه فاکتور ( به مبلغ 10/000/000 ریال)امکان پذیر است.
  • مبالغوام شهریه (ویژه دانشجویان شهریه پرداز) برای تمامی مقاطع تحصیلی به شرح ذیل افزایش یافته است.

مقطع کارشناسی (7/500/000ریال)       مقطع کارشناسی ارشد (15/000/000ریال)        مقطع دکتری (35/000/000 ریال)

• پرداخت وام زیارت عتبات عالیات برای دانشجویان متقاضی با ارائه نامه ستاد عتبات عالیات دانشگاهیان و سایر مستنداتانجام خواهد شد.

جدول زمانبندی ثبت درخواست وامها

نوع وام

آخرین مهلت ثبت درخواست وام

وام تحصیلی، ضروری، زیارت، ازدواج، ودیعه مسکن

1398/08/28

وام شهریه

1398/08/28

وام تحصیلی ویژه دکتری صندوق

وام تحصیلی ویژه دکتری بانک توسعه و تعاون

وام ضروری ویژه دکتری

1398/09/27

** لازم به ذکر است به دانشجویانی که قبل یا بعد از تاریخهای اعلام شده،اقدام به ثبت درخواست یا ارائه مدارک نمایند، وام تعلق نمی گیرد. همچنین طبق بخشنامه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری وامهای دانشجویی ویژه دانشجویان مستعد کم بضاعت است و شامل دانشجویانشاغل نمی گردد.

با آرزوی موفقیت

اداره خدمات و رفاه دانشجویان