برگزاری نشست مطالعات اربعین در دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی

۲۷ فروردین ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۵۸۶۷ خبر روز
«نشست مطالعات اربعین» با حضور استادان و صاحبنظران حوزه های مختلف علوم انسانی به منظور بررسی ابعاد مختلف این گردهمایی آیینی و مذهبی در تاریخ 29 فروردین ماه جاری در دانشکده الهیات و معارف اسلامی برگزار می‌شود.
برگزاری نشست مطالعات اربعین در دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این نشست از سوی دبیرخانه همایش پیاده روی اربعین و با هدف بررسی ابعاد این گردهمایی بزرگ شیعیان در ایام اربعین حسینی برای زیارت حضرت امام حسین (ع) و نیز اثرات آن در ابعاد مختلف زندگی برگزار می گردد.

عنوان ها و محورهای سخنرانی استادان و صاحبنظران شرکت کننده در این نشست به این شرح است: بررسی و تحلیل از امام حسین(ع) تا فرهنگ حسینی، اربعین در حوزه رسانه، گفتمان‌ها و بازنمائی‌های زیارت اربعین، گونه‌شناسی معانی و انگیزه زائران، نگرش به راهپیمائی زیارت اربعین در میان گروه‌های زائران، مطالعات اربعین در حوزه الهیات، مطالعات اربعین در غرب، مطالعات اربعین در حوزه روان‌شناسی، مطالعات اربعین در حوزه تربیت بدنی، مطالعات اربعین در حوزه مدیریت، مطالعات انتقادی در حوزه اربعین.

در این نشست آقایان دکتر غلامرضا ذکیانی، دکتر محمد حسن زورق، دکتر محمد تقی کرمی قهی، دکتر علی انتظاری، دکتر علی کربلائی پازوکی، دکتر حسین اسکندری، دکتر محمود تقی زاده، دکتر علیرضا امید بخش و خانم ها دکتر استاجی و دکتر کشگر به ارائه دیدگاه های خود خواهند پرداخت. لازم به ذکر است این نشست چهارشنبه 29 فروردین ماه از ساعت 15 الی 19 در محل سالن اجتماعات شهید مطهری دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی برگزار خواهد شد.