آغاز ثبت نام اعتکاف دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی

۲۷ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۷۹۸ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
هیئت اصحاب عاشورایی دانشگاه علامه طباطبائی در اطلاعیه ای زمان ثبت نام برای دانشجویان علاقمند به حضور در مراسم پرفیض اعتکاف را اعلام کرد.
آغاز ثبت نام اعتکاف دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی

چهارمین مراسم معنوی اعتکاف دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی با عنوان باب الوصال ۴ از ۱۱ الی ۱۳ فرودین ماه سال ۹۷ در مسجد امام علی(ع) دانشگاه علامه طباطبائی برگزار خواهد شد. علاقمندان می توانند با مراجعه به ربات تلگرامی @ATUetekaf97bot اقدام به ثبت‌نام نمایند.

گفتنی است در مراسم ایام اعتکاف ایام البیض که در تاریخ ۱۱ لغایت ۱۳ فروردین سال ۹۷ در مسجد امام علی (ع) دانشگاه برگزار خواهد شد از شخصیت های مطرح (سخنران همچون آیت الله صدیقی ،ابوترابی و استاد علیرضاپناهیان و حجج الاسلام ابوالقاسمی، سرلک، حلوائیان و ... و مداحان همچون رضا بکائی، مهدی سماواتی، علی قربانی و میثم احمدی پور) دعوت به عمل آمده است.