ثبت نام و بازیابی کلمه عبور آنلاین ایمیل دانشگاهی

۱۲ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۶۷۴ خبر روز اداری سازمانی
با توجه به پیاده سازی سامانه ایمیلی دانشگاه بر روی بستر Microsoft Exchange ۲۰۱۶ ونظر به استقرارموفقیت آمیز، پایدار و قابل اطمینان آن، مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه اقدام به پیاده سازی و بهینه سازی سرویس های جدید برای این سامانه از جمله ثبت نام و بازیابی کلمه عبور آنلاین نموده است. علاوه بر این، امکان درخواست آدرس ایمیل سازمانی (برای کارمندان دانشگاه) و پژوهشی (مخصوص همایشها، نشریات و ....) از طریق اتوماسیون اداری نیز فراهم شده است.
ثبت نام و بازیابی کلمه عبور آنلاین ایمیل دانشگاهی

این خدمات در راستای پیشبرد عملیاتی سرویس SSO (کلمه عبور یکپارچه) می باشند که در آینده ای نزدیک به بهره برداری خواهند رسید.
ازین رو به اطلاع می رسد این خدمات از روز شنبه مورخ 96/12/12 برای تمامی کاربران گرامی اعم از اعضای علمی و اداری و دانشجویان قابل استفاده می باشد. لازم بذکر است، فیلم آموزشی نحوه ی درخواست و پیگیری خدمات ارایه شده از اینجا قابل دسترسی است.