امضای تفاهم نامه همکاری علمی دانشگاه علامه طباطبائی با دانشگاه نزوی عمان

۲۴ مهر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۴۰۰ خبر روز آموزش و پژوهش
تفاهم نامه همکاری دانشگاه علامه طباطبائی با دانشگاه نزوی عمان 18 مهرماه به امضای معاونین پژوهشی دو دانشگاه رسید.
امضای تفاهم نامه همکاری علمی دانشگاه علامه طباطبائی با دانشگاه نزوی عمان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در دیدار معاون پژوهشی و تحصیلات تکمیلی و مسئولان دانشگاه نزوی عمان با دکتر حبیب هنری معاون پژوهشی دانشگاه طرفین در زمینه های مختلف آموزشی و پژوهشی و توانمندی‏های دو دانشگاه به بحث و گفتگو پرداخته و تفاهم نامه همکاری علمی امضاء کردند.

از مباحث مهم مطرح شده در این دیدار از سوی دو طرف، لزوم اجرایی سازی تفاهم نامه و انجام فعالیت های علمی مشترک مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.. تبادل استاد و دانشجو، برگزاری دوره‏های کوتاه مدت، راه اندازی دوره مشترک بخصوص در حوزه های مدیریت، اقتصاد و زبان عربی و همچنین برگزاری دوره های آموزش زبان فارسی به دانشجویان عمانی از جمله فعالیت‏های آتی مورد توافق در این جلسه بود.