به مناسبت ولادت حضرت معصومه(س) برگزار شد:

جشن بزرگداشت دختران علامه

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۵۲ کد : ۲۵۴۶۶ خبر روز
جشن بزرگداشت دختران علامه به مناسبت ولادت حضرت معصومه(س)، ویژه دانشجویان دختر دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد.
جشن بزرگداشت دختران علامه

به گزارش روابط عمومی، جشن بزرگداشت دختران علامه به مناسبت ولادت حضرت معصومه(س)، ویژه دانشجویان دختر دانشگاه علامه‌طباطبائی با حضور دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه، دکتر محمدعلی اسلامی، معاون فرهنگی اجتماعی، دکتر مهدیه محمدتقی زاده، مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده، دکتر زهره قربانی مادوانی، مدیر امور اجتماعی معاونت فرهنگی و اجتماعی و جمعی از مدیران و دانشجویان دختر این دانشگاه برگزار شد.
این جشن با محوریت روایت‌گری از امید، پیشرفت و بالندگی و در راستای تقویت هویت ملی و مذهبی دختران دانشگاه علامه‌طباطبائی، به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، روز سه شنبه 18 اردیبهشت ماه 1403 در سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار شد.
روایت‌گری دانشجویان دختر نخبه و فرهیخته در حوزه‌های قرآنی، ورزشی، علمی، اشتغال‌زایی و کارآفرینی و سیر نمایشگاهی، موسیقی، سخنرانی، استندآپ کمدی و اجرای تئاتر «دختری از تبار آفتاب» برخی از بخش‌های این جشن بود.