مهلت ثبت‌نام در سی امین دوره جشنواره دانشجوی نمونه تا ۶ آبان ماه تمدید شد

۳۰ مهر ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۴ کد : ۱۹۴۷۱ اطلاعیه ها
مهلت ثبت‌نام در سی امین دوره جشنواره دانشجوی نمونه تا ۶ آبان ماه ۱۴۰۱ تمدید شد.
مهلت ثبت‌نام در سی امین دوره جشنواره دانشجوی نمونه تا ۶ آبان ماه تمدید شد

مهلت ثبت‌نام در جشنواره دانشجوی نمونه که تا 22 مهر ماه 1401 تمدید شده بود، به درخواست دانشگاه‌ها برای تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام دانشجویان در این جشنواره و با توجه به هماهنگی‌های به عمل آمده، برای دومین بار تا 6 آبان ماه 1401 تمدید شد.
همه دانشجویان متقاضی دانشگاه‌های دولتی، غیر انتفاعی و پژوهشگاه‌های تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری همچنین دانشگاه‌های، پیام نور و فرهنگیان می‌توانند ضمن مطالعه دقیق آیین‌نامه و شیوه‌نامه سال 98 با مراجعه به سایت www.portal.saorg.ir و متقاضیان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می توانند با مراجعه به سایت nemooneh.behdasht.gov.ir نسبت به ثبت‌نام در این جشنواره اقدام نمایند.
داوری مرحله کشوری جشنواره دانشجوی نمونه نیز از ۱۴ آبان تا ۸ آذر انجام می شود و آیین تقدیر از برگزیدگان جشنواره دانشجوی نمونه سال 1401 نیز در آذر ماه برگزار می شود.
گفتنی است؛ مهلت اعلام شده  دیگر تمدید نخواهد شد و پس از بسته شدن سامانه ثبت نام، درخواست‌هایی که ثبت نهایی نشده باشند، ارزیابی نخواهد شد.

دانلود آیین نامه

دانلود شیوه نامه

کلید واژه ها: ثبت جشنواره جشنواره دانشجوی جشنواره دانشجوی نمونه نامه تمدید دانشجوی دانشجوی نمونه دانشگاه