مراسم احیای شب‌ های قدر ماه مبارک رمضان در مسجد امام علی (ع) دانشگاه علامه طباطبائی برگزار ‌شد

۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۹ کد : ۱۷۷۲۶ خبر روز
مراسم احیا شب نوزدهم و بیست و یکم ماه مبارک رمضان با حضور پرشور دانشجویان، استادان، کارکنان و مسئولان دانشگاه و قشرهای مختلف مردم در مسجد امام علی (ع) دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در مراسم شب نوزدهم حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمد حاج ابوالقاسم دولابی، عضو محترم مجلس خبرگان رهبری و در مراسم شب بیست و یکم حجت الاسلام و المسلمین دکتر عبدالحسین خسرو پناه به ایراد سخنرانی پرداختند. قرائت دعای جوشن کبیر و برگزاری احیا از برنامه های این مراسم بود.

این مراسم در شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه همراه خواهد بود.
همچنین قرائت دعای جوشن کبیر توسط علی مرادی و سجاد مهاجر و مداحی توسط کربلایی مجید کوهیان انجام خواهد شد.
لازم به ذکر است مراسم از ساعت ۲۲:۳۰ در بزرگراه شهید همت غرب، دهکده المپیک، پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی مسجد امام علی (ع) برگزار می‌شود.