حجم اینترنت کاربران اداری افزایش یافت

۰۶ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۴۴۹ اداری سازمانی
مرکز فناودری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه اعلام کرد: حجم اینترنت برای کلیه کارکنان اداری دانشگاه از تاریخ اول اسفند ماه جاری تا 10 گیکا بایت افزایش یافت.
حجم اینترنت کاربران اداری افزایش یافت

در این اطلاعیه آمده است: با توجه به توسعه زیرساخت‌های فناوری و افزایش سطح دسترسی به سرویس اینترنت و نیز الکترونیکی شدن درخواست ها و فرایند‌های اداری درون و برون سازمانی، به خصوص در دوران شیوع ویروس ویروس کرونا، و افزایش استفاده از سرویس اینترنت و خدمات الکترونیکی در بین دستگاه‌های اجرایی و مرکز آموزشی، حجم اینترنت اختصاص داده شده پاسخگوی فعالیت‌های اداری و آموزشی کارشناسان دانشگاه نبوده است و به همین دلیل حداکثر حجم دانلود تا سقف 10 گیگابایت در ماه، برای کلیه کارکنان اداری دانشگاه اعمال گردیده است و از ابتدای اسفند ماه قابل استفاده است.
قابل ذکر است هرگونه درخواست افزایش حجم مضاف بر سقف کنونی، صرفا" از طریق نامه کتبی مدیران واحدها با  ذکر دلایل توجیهی قابل بررسی است.