بزرگداشت روزجهانی گردشگری در پردیس تحصیلات تکمیلی دانشگاه علامه طباطبائی

۱۴ مهر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۴۱ خبر روز آموزش و پژوهش
دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران مراسم روز جهانی گردشگری سال 2017 را با شعار « گردشگری برای همه » را 10 مهرماه جاری در محل پردیس تحصیلات تکمیلی برگزار می نماید.
بزرگداشت روزجهانی گردشگری در پردیس تحصیلات تکمیلی دانشگاه علامه طباطبائی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این مراسم که از سوی پردیس تحصیلات تکمیلی و مرکز تحقیقات گردشگری دانشگاه علامه طباطبائی و با مشارکت و همکاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران برگزار می گردد، در راستای نام گذاری سال 2017 با عنوان "گردشگری برای همه" برنامه­هایی با عنوان گردشگری برای گروه­های ویژه (نابینایان، معلولین، سالخوردگان و ....) پیش بینی شده است. در این مراسم، صاحب نظران حرفه­ای، استادان متخصص، پژوهشگران بخش­های مرتبط با گردشگری به طرح دیدگاه­ها و تحلیل تجربیات خود برای زمینه­سازی توسعه گردشگری خواهند پرداخت و همزمان کارگاه­هائی به منظور نمایش ملموس ظرافت­های صنایع دستی و میراث فرهنگی کشور بر پا خواهد شد.

لازم به ذکر است این برنامه از ساعت 15 در سالن اجتماعات پردیس تحصیلات تکمیلی دانشگاه واقع در خیابان توانیر، خیابان نظامی گنجوی برگزار می گردد.