چالش های پیش روی علوم انسانی موضوع نشست هم اندیشی اعضای هیات علمی

۱۴ مهر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۱۷ خبر روز آموزش و پژوهش
به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، نشست هم اندیشی استادان دانشگاه علامه طباطبائی، با موضوع "بررسی چالش های پیش روی علوم انسانی " 5 شهریور ماه سال جاری در شهرستان فریدون کنار برگزار گردید.
چالش های پیش روی علوم انسانی موضوع نشست هم اندیشی اعضای هیات علمی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این نشست که با حضور افتخاری دکتر منفردی فرماندار شهرستان فریدون کنار برگزار شد، بیش از 37 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه حضور داشتند. در ابتدای نشست دکتر ویژه دبیر هم اندیشی استادان دانشگاه، ضمن خیر مقدم به حضار بر لزوم توجه به بحث علوم انسانی و آسیب های آن پرداخت. وی با بیان ضرورت توجه بیشتر به موضوع چالش های پیش روی علوم انسانی بیان داشت: امیدوارم با تلاش های استادان محترم نقد و بررسی همه جانبه آن در دستور کار قرار گیرد تا دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان دانشگاه مادر در زمینه علوم انسانی، بتواند هر چه بیشتر در پویایی این علوم قدم بردارد.
در ادامه دکتر منفردی، فرماندار شهرستان فریدون کنار ضمن خیر مقدم به استادان دانشگاه علامه طباطبائی، به طرح مباحثی پیرامون علوم انسانی پرداخت. سپس، استادان حاضر به نقد و بررسی موضوع پیشنهادی ،هر یک از منظر تخصصی خود ،مبادرت نمودند.
در پایان این نشست دکتر سلیمی بجستانی معاون دانشجویی دانشگاه ، گزارشی از امور مربوط به وضعیت دانشجویان در دانشگاه های سراسر کشور به همراه مقایسه آن با دانشگاه علامه طباطبائی ارائه نمود.
گفتنی است این نشست یک روزه، با استقرار استادان حاضر در هتل کیش مهر دانشگاه علامه طباطبائی، در شهرستان فریدون کنار همراه بود.