دانشگاه علامه طباطبائی جایگاه نخست هشتمین جشنواره ملی رویش را از آن خود کرد

۲۸ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۶۶۶ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
دانشگاه علامه طباطبائی با کسب ۱۲ مقام اول در هشتمین جشنواره ملی رویش، جایگاه نخست این رقابت دانشجویی را از آن خود کرد.
دانشگاه علامه طباطبائی جایگاه نخست هشتمین جشنواره ملی رویش را از آن خود کرد

مقام‌های کسب شده توسط دانشجویان  دانشگاه علامه طباطبائی در رشته های مختلف به شرح زیر است:
⭐مقام نخست در رشته شعر کلاسیک (بصورت مشترک) توسط علی اکبریان میمند و آرزو سبزوار قهفرخی
⭐مقام نخست در رشته نثر ادبی توسط علی اکبریان میمند
⭐مقام نخست در رشته آواز توسط محمدرضا حیدری
⭐مقام نخست در رشته فیلم کوتاه به سرپرستی فرید حاجی
⭐مقام نخست در رشته مستند به سرپرستی فاطمه بنیادی
⭐مقام نخست در بخش ایده و طرح توسط علی اکبریان میمند
⭐مقام نخست در بخش چهره موفق کانونی توسط علی اکبریان میمند
⭐مقام نخست کانون های کتاب و کتاب خوانی
⭐مقام نخست کانون‌های هلال احمر
⭐مقام نخست کانون های صنایع دستی و هنرهای تجسمی
⭐و مقام نخست کانون های خبر و رسانه

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA در این دوره از جشنواره ۷ ۸ دانشگاه و ۵۳۸۰ کانون فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی مشارکت داشتند. ۱۶۴۰۰ فعالیت و اثر از سوی دانشجویان به این دوره جشنواره ارسال شد. بیش از ۷۰۰ ایده در این دوره ثبت شد و در بخش چهره‌های فعال کانون‌های دانشگاهی، ۸۰ نفر خود را نامزد کردند. شیوه ارزیابی و داوری آثار و فعالیت‌ها:
 دانشگاه‌ها در سه دسته بیش از ۱۰ هزار نفری، بین ۳ هزار تا ۱۰ هزار نفری و کمتر از ۳ هزار نفری تقسیم شدند که دانشگاه علامه در گروه نخست و سطح یک قرار گرفت.
 شاخص‌هایی برای ارزیابی فعالیت‌های دانشجویان تعیین شد که فعالیت‌های دانشجویان باید حداقل ۵۰ درصد امتیازهای این شاخص‌ها را کسب کنند.
 درخصوص داوران این جشنواره ملی برای داوری‌ها از مجموعه اعضای هیئت علمی استفاده شده بود تا علاوه بر مفاهمه نسلی بین دانشجویان مفاهمه بین اساتید و دانشجویان نیز صورت گیرد.

لازم به ذکر است این جشنواره ۲۵ تا ۲۷ مرداد ماه جاری به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی و با رقابت بیش از ۸۰ دانشگاه از سراسر کشور برگزار شد.