آنچه در غرفه پارک علم و فناوری دانشگاه علامهطباطبائی در بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار گذشت
به گزارش روابطعمومی، 23 تا 29 آذرماه سال جاری به عنوان هفته پژوهش و فناوری در کشور نامگذاری شد؛ به همین مناسبت 23 تا 26 آذر ماه نیز بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار شد که پارک علم و فناوری دانشگاه علامهطباطبائی به نمایندگی از این دانشگاه در نمایشگاه حضور داشت و دستاوردها و تحقیقات پژوهشگران و شرکتهای دانشبنیان و فناور این دانشگاه را به نمایش گذاشت.
در غرفه پارک و علم و فناوری دانشگاه که در سالن 27 نمایشگاه برپا بود، شش واحد فناور (دو واحد نوپا، دو واحد در حال رشد و دو واحد فناور بالغ) پارک دانشگاه نیز حضور داشتند که آخرین دستاوردها و یافتههای خود را برای بازدید عموم ارائه کردند.
دکتر شجاع احمدوند سرپرست دانشگاه علامهطباطبائی، دکتر محمدعلی دهقان دهنوی، رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران، دکتر سعید آزادمنش سرپرست حوزه ریاست و روابط عمومی، دکتر حمیدرضا مقامی معاون دانشجویی، دکتر ماندانا تیشهیار معاون پژوهشی و دکتر فائز دینپرست معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامهطباطبائی از مهمانان ویژه غرفه پارک علم و فناوری دانشگاه بودند که با حضور در این غرفه، بر تعامل و همکاری همهجانبه با پارک تاکید کردند.
همچنین در غرفه دانشگاه علامهطباطبائی در این نمایشگاه نشستهای تخصصی برگزار شد و صاحبنظران در آن به بیان نظرات و دستاوردهای خود در حوزه زیست بوم نوآوری و فناوری و کسب و کارهای مرتبط با علوم انسانی پرداختند.
دکتر محسن مطیعی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه علامهطباطبائی در گفتوگو با خبرنگار روابط عمومی درخصوص حضور این پارک در نمایشگاه گفت: مجوز اولیه پارک در سال 1401 صادر شد و موافقت اصولی آن، تیر ماه امسال ابلاغ شد. البته با توجه به تغییر و تحولات دولت و به دنبال آن دانشگاه، کار رسمی پارک علم و فناوری دانشگاه علامهطباطبائی در پاییز امسال آغاز شد به همین دلیل این نخستین حضور پارک علم و فناوری دانشگاه در نمایشگاه است.
وی با تشریح فعالیتهای پارک، عنوان کرد: از کارهای مهمی که موفق شدیم در مرکز رشد و پارک علم و فناوری دانشگاه به نتیجه برسانیم، کسب مجوز و راهاندازی نخستین شورای حل اختلاف کسب و کارهای دانشبنیان و آزمایشگاه علوم شناختی است.
دکتر مطیعی در ادامه از ثبت و ارائه اختراعی در پارک علم و فناوری دانشگاه علامهطباطبائی در آذرماه امسال خبر داد و گفت: این اختراع با همکاری دکتر رامین دهقانی عضو هیئت علمی مدعو دانشگاه علامهطباطبائی، دکتر کامبیز بنیهاشمی رئیس آزمایشگاه علوم شناختی دانشگاه علامهطباطبائی و بنده به نتیجه رسید. این اختراع بینرشتهای به تشخیص زودهنگام اختلالات اوتسیم و سنجش تمرکز دانشجویان کمک میکند.
وی ادامه داد: ایده این اختراع از بازدیدهای دانشجویی و بحثهای علمی در مرکز آزمایشگاه علوم شناختی دانشگاه شکل گرفت. در این بازدیدها، موضوعی مطرح شد مبنی بر اینکه در مطالعات اخیر در حوزه کارآفرینی، ارتباطی میان افراد مبتلا به اوتیسم و ADHD و استعدادهای کارآفرینی آنها شناسایی شده است. نتایج نشان داد که این افراد ممکن است مستعدتر برای کارآفرینی باشند و این ایده به طور خاص از مقالات علمی اخیر در این زمینه نشأت گرفت.
گفتنی است نخستین حضور موثر و قدرتمند پارک علم و فناوری دانشگاه علامهطباطبائی در بیست و پنجمین نمایشگاه پژوهش و فناوری و فن بازار بسیار مشهود و تاکیدی بر این مهم بود که تنها دانشگاه علوم انسانی کشور با اتکا بر تلاشهای پژوهشگران و فناوران خود در حوزه علوم انسانی میتواند نقش کلیدی در کمک به حل مسائل مختلف کشور ایفا کند.
نظر شما :