اعلام مواد ارزیابی جامع نیم‌سال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳

۲۵ مهر ۱۴۰۳ | ۰۹:۵۸ کد : ۲۶۸۲۴ اطلاعیه ها
مدیریت تحصیلات تکمیلی معاونت آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی در اطلاعیه‌ای مواد ارزیابی جامع نیم‌سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ را برای دانشجویان مقطع دکتری واجد شرایط شرکت در آزمون اعلام کرد.
اعلام مواد ارزیابی جامع نیم‌سال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳

مدیریت تحصیلات تکمیلی معاونت آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی در اطلاعیه‌ای مواد ارزیابی جامع نیم‌سال دوم سال تحصیلی 1404-1403 را برای دانشجویان مقطع دکتری واجد شرایط شرکت در آزمون اعلام کرد.
در این اطلاعیه آمده است: ارزیابی جامع نیم‌سال اول سال تحصیلی 1404-1403 در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه 4 و 5 دی ماه 1403 برگزار می‌شود.
بر این اساس دانشجویانی می‌توانند در این آزمون شرکت کنند که واحد آزمون جامع را در نیم‌سال اول سال تحصیلی 1404-1403 اخذ کرده و تمامی دروس مرحله آموزشی خود را با موفقیت گذرانده باشند و میانگین کل نمرات آن‌ها 16 و بالاتر باشد. همچنین ارائه کفایت بسندگی زبان خارجی برای شرکت در این آزمون الزامی است در غیر این‌ صورت شرکت در آزمون مذکور امکان‌پذیر نیست.

کلیدواژه‌ها: دانشگاه علامه طباطبائی آزمون جامع تحصیلات تکمیلی دانشگاه