دکتر فرامرز صحرائی سرپرست حراست دانشگاه علامه‌طباطبائی شد

۲۴ مهر ۱۴۰۳ | ۱۲:۲۱ کد : ۲۶۸۱۲ خبر روز
مراسم تکریم و معارفه سرپرست حراست دانشگاه علامه‌طباطبائی با حضور سرپرست و مسئولان دانشگاه در سالن شورای حوزه ریاست برگزار شد.
دکتر فرامرز صحرائی سرپرست حراست دانشگاه علامه‌طباطبائی شد

به گزارش روابط عمومی، در حکمی از سوی دکتر شجاع احمدوند، سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر فرامرز صحرائی، به عنوان مشاور رئیس و سرپرست حراست دانشگاه علامه‌طباطبائی منصوب شد.
در بخشی از این حکم آمده است: «نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربیات ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «مشاور رئیس و سرپرست حراست دانشگاه علامه‌طباطبائی» منصوب می‌شوید.
با عنایت به جایگاه برجسته دانشگاه به عنوان نهادی علمی و انسان‌ساز، انتظار دارد ضمن تکریم استادان، دانشجویان و کارکنان محترم دانشگاه و در سایه عنایت الهی، شاهد آرامش و وفاق فزاینده در محیط دانشگاه باشیم.»

کلیدواژه‌ها: دانسگاه علامه طباطبائی حراست فرامرز صحرائی تکریم و معارفه سرپرست حراست