هوش مصنوعی بر اساس ویژگی‌هایش، در حوزه آموزش و یادگیری انقلاب ایجاد می‌کند

۲۱ مهر ۱۴۰۳ | ۱۲:۲۶ کد : ۲۶۷۵۷ خبر روز
تعداد بازدید:۳۳۷
نخستین همایش ملی «هوش مصنوعی در آموزش و یادگیری» با هدف آشنایی با فناوری‌های نوظهور و کاربرد آن‌ها در آموزش و یادگیری در سالن همایش‌های دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی پردیس مرکزی دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد.
هوش مصنوعی بر اساس ویژگی‌هایش، در حوزه آموزش و یادگیری انقلاب ایجاد می‌کند

به گزارش روابط عمومی، نخستین همایش ملی «هوش مصنوعی در آموزش و یادگیری» با هدف آشنایی با فناوری‌های نوظهور و کاربرد آن‌ها در آموزش و یادگیری به همت دانشگاه علامه‌طباطبائی و همکاری ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی، سازمان آموزش و پرورش استثنایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران، دانشگاه علوم انتظامی امین، سازمان پژوهش‌های آموزش و پرورش و پژوهشگاه پمپات امروز (چهارشنبه، 18 مهرماه 1403) در سالن همایش‌های دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی پردیس مرکزی دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد.
دکتر حمیدرضا مقامی، دبیر علمی نخستین همایش ملی هوش مصنوعی در آموزش و یادگیری در این همایش اظهار کرد: هوش مصنوعی می‌تواند انقلاب جدیدی ایجاد کند و در همین راستا تصمیم گرفتیم که از این فناوری در قالب ابزاری برای یادگیری استفاده کنیم.
وی افزود: استادان دانشگاه علامه‌طباطبائی جزو نخستین مدرسان حوزه هوش مصنوعی بودند و قصد داریم کارگاه‌هایی را در آموزش عالی و مراکز آموزشی برگزار کنیم.
دبیر علمی همایش عنوان کرد: یکی از مسائل هوش مصنوعی آینده آن است که آیا این فناوری می‌تواند تحولی در سیستم آموزشی ایجاد کند که به نظر می‌رسد سیستم هوش مصنوعی بر اساس ویژگی‌هایش قرار است انقلابی ایجاد کند.
وی در ادامه با اشاره به نحوه برگزاری این همایش خاطرنشان کرد: از استادان برجسته در زمینه علوم شناختی دعوت کردیم که در این همایش شرکت کنند. دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و در راس آن رئیس دانشگاه نیز مسیر را برای ما هموار کرد تا این همایش برگزار شود.
دکتر مقامی عنوان کرد: در این همایش 9 گرنت پژوهشی خواهیم داشت. یکی از این گرنت‌ها به صورت تخصصی آموزش پلیس است. 
وی افزود: بیش از 400 عنوان مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد که از این بین 180 مقاله پذیرفته شد. برای داوری این مقالات نیز دو داور انتخاب شد تا با بررسی‌های لازم بهترین مقاله را انتخاب کنند.
دبیر علمی نخستین همایش ملی هوش مصنوعی در آموزش و یادگیری بیان کرد: در ملاحظات اخلاقی هوش مصنوعی، بیشترین آمار مقاله را داشتیم زیرا مهم‌ترین دغدغه امروزی ما این است که شاید هوش مصنوعی جای انسان را در انجام کارها بگیرد. همچنین در حوزه مدارس، مقاله های زیادی داشتیم و این نشان می‌دهد دغدغه معلمان در مدارس در این زمینه بسیار است.

کلیدواژه‌ها: دانشگاه علامه طباطبائی همایش هوش مصنوعی حمیدرضا مقامی هوش مصنوعی در آموزش و یادگیری دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی


نظر شما :