شرایط ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان نوورود شاهد و ایثارگر با سهمیه ۲۵% به بالا

۲۷ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۱:۰۱ کد : ۲۶۴۹۰ اطلاعیه ها
شیوه ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان نوورود شاهد و ایثارگر با سهمیه ۲۵% به بالا در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ همه مقاطع و دوره‌ها (روزانه، شبانه و پردیس) در دانشگاه علامه‌طباطبائی اعلام شد.
شرایط ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان نوورود شاهد و ایثارگر با سهمیه ۲۵% به بالا

امور شاهد و ایثارگر دانشگاه علامه‌طباطبائی، شیوه ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان نوورود شاهد و ایثارگر با سهمیه 25% به بالا در سال تحصیلی 1404-1403 همه مقاطع و دوره‌ها (روزانه، شبانه و پردیس) را اعلام کرد.
در این اطلاعیه آمده است ثبت‌نام به صورت حضوری و از 25 شهریور ماه تا 25 مهرماه 1403 انجام می‌شود. لازم است همه دانشجویان روزانه، نوبت دوم(شبانه) و پردیس جهت بهره‌مندی از تسهیلات آموزشی و رفاهی امور شاهد و ایثارگر، با تکمیل مدارک لازم در زمان اعلام شده، اقدام به تشکیل پرونده ایثارگری کنند. در غیر این‌صورت، عواقب ناشی از عدم تشکیل پرونده به عهده دانشجو است.

آدرس: انتهای غربی اتوبان همت، دهکده المپیک، دانشگاه علامه طباطبائی، سازمان مرکزی، طبقه اول، مدیریت شاهد و ایثارگر دانشگاه

لینک دانلود فایل

کلیدواژه‌ها: دانشگاه علامه طباطبائی ثبت نام دانشجویان شاهد دانشجویان شاهد و ایثارگر