«زبان‌های برنامه‌سازی با رویکردی مبتنی بر طراحی و پیاده‌سازی»

۲۶ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۸:۲۳ کد : ۲۶۴۸۳ معرفی کتاب
کتاب «زبان‌های برنامه‌سازی با رویکردی مبتنی بر طراحی و پیاده‌سازی» نوشته حسن رشیدی، رئیس دانشکده آمار، ریاضی و علوم رایانه دانشگاه علامه‌طباطبائی، از سوی مرکز چاپ و انتشارات این دانشگاه به چاپ رسید.
«زبان‌های برنامه‌سازی با رویکردی مبتنی بر طراحی و پیاده‌سازی»

در این کتاب زبان‌های برنامه‌نویسی با رویکردی مبتنی بر طراحی و پیاده‌سازی، مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد. در این رویکرد، مفاهیم و همچنین الگوهای مختلف در زبان‌های برنامه‌سازی ارائه می‌شود. علاوه بر آن، روش‌های طراحی و پیاده‌سازی اجزای زبان‌های برنامه‌سازی، به همراه نقاط قوت و ضعف آن‌ها، بررسی خواهد شد.
این کتاب مرجعی مناسب برای درس «زبان‌های برنامه‌نویسی» است و قابل استفاده برای دانشجویان و دانش‌آموختگان کارشناسی و کارشناسی ارشد مهندسی و علوم کامپیوتر است.
مطالب کتاب حاضر به سه بخش اصلی تقسیم می‌شود. قسمت نخست به خلاصه مطالب درسی در قالب 12 فصل اختصاص دارد. قسمت دوم به حل مسائل مهم و ارائه راه حل آن‌ها مطابق با 12 فصل بحث شده در قسمت نخست اختصاص یافته است. در قسمت سوم نیز چند زبان برنامه‌سازی امروزی به طور مختصر ارائه می‌شود.

نویسنده: حسن رشیدی
ناشر: انتشارات دانشگاه علامه‌طباطبائی
تعداد صفحات: 577
نوبت چاپ: اول
تاریخ انتشار: 1403

علاقه‌مندان می‌توانند جهت سفارش کتاب به آدرس https://book.atu.ac.ir/book_867.html مراجعه کنند.

کلیدواژه‌ها: دانشگاه علامه طباطبائی معرفی کتاب حسن رشیدی مرکز انتشارات معاونت پژوهشی زبان های برنامه نویسی