۱۰ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۶:۵۶ کد : ۲۶۳۳۱ اطلاعیه ها
فراخوان پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری به شیوه استاد‌محور دانشگاه علامه‌طباطبائی برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ منتشر شد.

دانشگاه علامه‌طباطبائی در جهت اجرای سیاست‌های هدایت و حمایت از دانشجویان برتر و به منظور فراهم کردن زمینه جذب آنان برای ورود به دوره دکتری به استناد آئین‌نامه شورای هدایت استعدادهای درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (ابلاغیه 3/379602 مورخ 18/‏12/‏1401 و مصوبات شورای آموزشی دانشگاه) از بین دانش‌آموختگان و دانشجویان نیم‌سال آخر کارشناسی ارشد، با رعایت کامل شرایط اعلام شده، برای سال تحصیلی 1404-1403 مطابق لیست رشته و عناوین طرح‌های استادان میزبان در دوره دکتری، به شیوه استاد محور دانشجو می‌پذیرد.

ضروری است متقاضیان تا پایان روز 16 شهریور ماه 1403 نسبت به ارسال مدارک و ثبت‌نام از طریق سامانه http://azmoon.atu.ac.ir اقدام کنند.

داوطلبان برای دریافت جزئیات بیشتر فایل‌های پیوست را مطالعه کنند.

فراخوان پذیرش دانشجو
فهرست عنوان پروژه‌های پذیرش به شیوه استادمحور
فرم تعهدنامه مخصوص دانشجویان نیم‌سال آخر کارشناسی ارشد
جدول امتیازات برای پذیرش در مقطع دکتری