برگزاری تریبون آزاد حنیف با موضوع انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳

۰۴ تیر ۱۴۰۳ | ۱۷:۰۶ کد : ۲۶۰۹۳ خبر روز
تریبون آزاد حنیف با موضوع چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری در دانشگاه علامه‌طباطبائی با حضور دانشجویان برگزار شد.
برگزاری تریبون آزاد حنیف با موضوع انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳

به گزارش روابط عمومی، تریبون آزاد دانشجویی حنیف با موضوع انتخابات ریاست جمهوری امروز، دوشنبه، 4 تیر ماه 1403 از سوی دبیرخانه کرسی‌های آزاداندیشی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه‌طباطبائی در پردیس مرکزی این دانشگاه برگزار شد.
این تریبون در جهت اهمیت انتخابات، عمل به منویات مقام معظم رهبری و با هدف ایجاد فضای پرشور انتخاباتی و روشنگری در بین دانشجویان و همچنین فراهم آوردن فضایی آزاد جهت ارائه و تبادل نظر دانشجویان درباه انتخابات با حضور دانشجویان برگزار شد و دانشجویان نظرات، مطالبات و انتقادات خود را در مورد انتخابات بیان کردند.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی تریبون آزاد چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری