هفتمین شماره خبرنامه دانشگاه علامه‌طباطبائی منتشر شد

۰۳ تیر ۱۴۰۳ | ۱۴:۴۴ کد : ۲۶۰۷۹ خبر روز
هفتمین شماره خبرنامه دانشگاه علامه‌طباطبائی از سوی روابط عمومی این دانشگاه منتشر شد.
هفتمین شماره خبرنامه دانشگاه علامه‌طباطبائی منتشر شد

به گزارش روابط عمومی، هفتمین شماره خبرنامه دانشگاه علامه‌طباطبائی، به منظور انعکاس خبرهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، دانشجویی و برگزاری برنامه‌ها و همایش‌های فروردین و اردیبهشت ماه 1403، از سوی روابط عمومی دانشگاه در 52 صفحه منتشر شد.
در شماره هفتم این خبرنامه، خبرهایی از برگزاری برنامه‌های گرامیداشت مقام استاد، تجلیل از حجت‌الاسلام والمسلیمن محسن قرائتی، معرفی استادان نمونه کشوری و دانشگاهی، رتبه‌بندی تایمز، پانزدهمین گردهمایی بین‌المللی روسیه و جهان اسلام، تجمع حمایت از وعده صادق،نخستین جشنواره فناورانه روابط عمومی، تفاهم‌نامه‌ها، هفته آموزش، تقدیر از دانشجویان برتر، کسب مقام در جشنواره‌های مختلف دانشجویی، نشست دبیران جذب سراسر کشور، افتتاح آکادمی ورزش، بازدید از خوابگاه‌های دانشجویی، هفته خوابگاه‌ها، روز روابط عمومی، برگزاری کنکور سراسری، دیدار با خانواده شهید عجمیان، مراسم سوگواری شهید ابراهیم رئیسی و همراهان، گفت‌وگو، اخبار دانشکده‌ها، معرفی کتاب و ... برای اطلاع علاقه‌مندان آمده است.
خبرنامه دانشگاه علامه‌طباطبائی با هدف انتشار خبرهای حوزه‌های مختلف دانشگاه، به صورت ماهنامه منتشر می‌شود.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی خبرنامه روابط عمومی خبرنامه فروردین و اردیبهشت خبرهای دانشگاه