پذیرش ۸۰ دانشجوی عراقی مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه علامه‌طباطبائی

۰۲ تیر ۱۴۰۳ | ۱۱:۲۵ کد : ۲۶۰۵۸ خبر روز
۸۰ دانشجوی عراقی مقطع کارشناسی ارشد برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ در دانشگاه علامه‌طباطبائی پذیرش و ثبت‌نام شدند.
پذیرش ۸۰ دانشجوی عراقی مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه علامه‌طباطبائی

به گزارش روابط عمومی، جلسه توجیهی دانشجویان کارشناسی ارشد عراقی با حضور دکتر قادر پریز، رئیس پردیس تحصیلات تکمیلی دانشگاه علامه‌طباطبائی، دکتر بابک یاری، رئیس مرکز امور دانشجویان بین‌الملل، نمایندگان مؤسسات پذیرش دانشجوی بین‌الملل و جمعی از دانشجویان متقاضی تحصیل در دانشگاه علامه‌طباطبائی در سالن آمفی تئاتر دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی برگزار شد.
دکتر پریز در این نشست ضمن خیر مقدم به دانشجویان پذیرفته شده در دانشگاه علامه‌طباطبائی، به معرفی دانشگاه و شرایط تحصیل دانشجویان پرداخت. همچنین بر لزوم آموزش زبان فارسی از سوی دانشجویان و آمادگی برای حضور در کلاس‌های آموزشی از مهرماه 1403 تاکید کرد.
دکتر یاری نیز درباره مقررات کنسولی و نحوه اخذ ویزای تحصیلی و همچنین کد بلامانع تحصیلی (saorg) توضیحاتی ارائه کرد.
در این جلسه 80 نفر از دانشجویان عراقی مقطع کارشناسی ارشد حضور داشتند و پس از پایان جلسه برای ثبت‌نام به دانشکده‌های محل تحصیل مراجعه کردند. این دانشجویان از بین 300 درخواست، توانستند پذیرش نهایی دانشگاه را کسب کنند.
گفتنی است که پیش از این نیز 106 دانشجوی مقطع دکتری پژوهش‌محور، در نیم‌سال دوم سال تحصیلی 1403-1402 در دانشگاه علامه‌طباطبائی پذیرفته شدند.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی پردیس تحصیلات تکمیلی مرکز امور دانشجویان بین الملل دانشجویان عراقی