دعوت دانشگاه علامه‌طباطبائی از نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

۲۹ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۳۹ کد : ۲۶۰۲۴ خبر روز
دانشگاه علامه‌طباطبائی از نامزدهای ریاست جمهوری جهت حضور در این دانشگاه به منظور برگزاری نشست انتخاباتی و ارائه دیدگاه‌های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی دعوت کرد.
دعوت دانشگاه علامه‌طباطبائی از نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

به گزارش روابط عمومی، دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی در نامه‌ای به نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از آن‌ها جهت حضور در این دانشگاه به منظور برگزاری نشست انتخاباتی و ارائه برنامه‌ها و دیدگاه‌های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی، دعوت کرد.

در این نامه آمده است:

«جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان
جناب حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی
جناب آقای دکتر سعید جلیلی
جناب آقای دکتر علیرضا زاکانی
جناب آقای دکتر سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی
جناب آقای دکتر محمدباقر قالیباف

با سلام و تحیت؛
 دانشگاه علامه‌طباطبائی به عنوان بزرگترین دانشگاه علوم انسانی کشور، آمادگی دارد یک نشست انتخاباتی با حضور نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، اعضای هیئت علمی، دانشجویان و اصحاب رسانه برگزار کند.
بدینوسیله از حضرت‌عالی دعوت می‌شود جهت ارائه برنامه‌ها و دیدگاه‌های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی خود در این نشست حضور به‌هم رسانید.
قبلا از توجه ویژه جناب‌عالی به نظام آموزش عالی و نخبگان کشور سپاسگزارم.»

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی انتخابات ریاست جمهوری دعوت نامه نشست انتخاباتی