تمدید مهلت شرکت در هشتمین دوره انتخابات سراسری شوراهای مرکزی انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبائی (انجمن‌های تشکیل نشده)

۲۱ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۷:۰۷ کد : ۲۵۹۵۳ اطلاعیه ها

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه‌طباطبائی فراخوان و شیوه‌نامه ثبت‌نام هشتمین دوره انتخابات سراسری شوراهای مرکزی انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه (انجمن‌های تشکیل نشده) را منتشر کرد. از سوی دفتر انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبائی برای حضور در هشتمین دوره انتخابات سراسری شوراهای مرکزی انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه به انجمن‌های تشکیل نشده از 26 تا 29 خرداد ماه مهلت مجدد شرکت داده شد.
بر اساس این فراخوان، فرآیند ثبت‌نام هشتمین دوره انتخابات سراسری شوراهای مرکزی انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه بر اساس زمان‌بندی اعلامی، به صورت مجازی از طریق سامانه نگارستان به نشانی https://negarestan.atu.ac.ir انجام می‌شود.

شروع ثبت‌نام کاندیداها: 26 تا 29 خرداد ماه 1403
اعلام اسامی تایید صلاحیت شده: 4 تیر ماه 1403
شروع رای‌گیری: 6 تا 9 تیرماه 1403

نحوه ورود به سامانه:
نام کاربری ⬅️ شماره دانشجویی
رمز ورود ⬅️ کد ملی

کسب‌ اطلاعات بیشتر:
48393509، 48393511، 48393523

دانلود شیوه‌نامه

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی انجمن های علمی انتخابات شورای مرکزی معاونت فرهنگی اجتماعی