گزارش تصویری؛

دیدار نوروزی رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی با کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشکده‌های خارج از پردیس مرکزی

۲۱ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۷:۰۷ کد : ۲۵۰۴۴ خبر روز
رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی با حضور در دانشکده‌های خارج از پردیس مرکزی دانشگاه، با جمعی از کارکنان و اعضای هیئت علمی این دانشکده‌ها دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی با همراهی دکتر روح‌الله محمد علی‌نژاد عمران، مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی با حضور در دانشکده‌های ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی، موسسه آموزش عالی بیمه اکو، علوم اجتماعی و اقتصاد با جمعی از کارکنان و اعضای هیئت علمی این دانشکده‌ها دیدار و گفت‌وگو کرد.
رئیس دانشگاه در این دید و بازدید صمیمانه، سال نو و تقارن آن با ماه‌ پرفضیلت رمضان و عید سعید فطر را به خانواده دانشگاه علامه‌طباطبائی تبریک گفت و سالی پر از موفقیت و شادکامی برای همگان آرزو و بر تلاش روزافزون برای تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) تأکید کرد.
وی همچنین ضمن تقدیر از تلاش‌ها و خدمات ارزنده کارکنان دانشگاه علامه‌طباطبائی، بر ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی به دانشجویان و آحاد جامعه تاکید و ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت را امری ضروری دانست.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی بازدید نوروزی سال نو دیدار نوروزی عبدالله معتمدی