«اقتصاد مالی میانه»

۲۱ فروردین ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۸ کد : ۲۵۰۳۶ معرفی کتاب
کتاب «اقتصاد مالی میانه» نوشته ژان پیر دانتین و جان دونالدسون با ترجمه دکتر رضا طالبلو به کوشش مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه‌طباطبائی به چاپ رسید.
«اقتصاد مالی میانه»

در این کتاب سعی شده است آخرین پژوهش‌های اقتصاد مالی مورد استفاده قرار گیرد. رویکرد این کتاب در پرداختن به موضوعات و تدوین و نگارش متن، بسیار جالب است چراکه همانند کتاب‌های پیشرفته اقتصاد کلان نوین مبتنی بر حقایق آشکار شده در زمینه اقتصاد مالی است؛ بدین صورت که در فصل‌های اول کتاب، حقایق آشکار شده مهم اقتصاد مالی در زمینه قیمت‌گذاری دارایی‌ها مطرح می‌شود و سپس با طبقه‌بندی الگوهای مختلف، سعی شده است این حقایق تبیین شود. به علاوه در این کتاب به خوبی جایگاه اقتصاد مالی در مباحث اقتصاد خرد و اقتصاد کلان مشخص و تبیین شده است.
از جنبه‌های متمایز کننده این کتاب می‌توان به طبقه‌بندی و توضیح دقیق الگوهای قیمت‌گذاری و توجه به نظریه‌های مالی رفتاری و همچنین ارائه مثال‌های تکمیلی اشاره کرد.

نویسنده: ژان پیر دانتین و جان دونالدسون
مترجم: دکتر رضا طالبلو
ناشر: انتشارات دانشگاه علامه‌طباطبائی
تعداد صفحات: 766
نوبت چاپ: اول
تاریخ انتشار: 1402
اندازه: وزیری

علاقه‌مندان می‌توانند جهت سفارش کتاب به آدرس https://book.atu.ac.ir/book_841.html مراجعه کنند.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی معرفی کتاب مرکز چاپ معاونت پژوهشی اقتصاد مالی میانه رضا طالبلو