آگهى فراخوان مناقصه عمومى و دو مرحله اى طبخ و توزيع غذا، دانشگاه علامه طباطبائى
دانشگاه علامه طباطبائى در نظر دارد طبخ و توزيع غذاى خود را از طريق مناقصه واگذار نمايد، لذا از متقاضيان دعوت مى شود براى اطلاع از شرايط شركت در مناقصه، از تاريخ ٣١ تير ماه لغايت ٩ مرداد ماه ١٣٩٧، با شماره تلفن هاى 09903712063 تماس حاصل نمايند.
قرارداد تهیه و تأمین مواد اولیه غذایی
جدول هزینه پرداختی به پیمانکار به ازاء هر بار حمل غذا و برگرداندن ظروف خالی
جدول حداقل نیروی انسانی مورد نیاز در هر یک از رستوران های تابعه دانشگاه
روش سالم سازی میوه جات و سبزیجات
شیوه نامه آماده سازی مواد اولیه و پخت غذای دانشجویی
آیین نامه بهداشتی غذای دانشجویی
استانداردها و شاخص های الزامی مواد غذایی
جدول خالص حقوق دریافتی عوامل طبخ
يکشنبه ٣١ تير ١٣٩٧ - ٠٨:٠٥ شماره خبر: ٦٥٩٦ بازدید: 2604 نسخه چاپي