نشست مشترک عوامل علمی- اجرایی همایش بین المللی اربعین برگزار شد

۱۵ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۴۳۱ خبر روز
نشست مشترک عوامل علمی-اجرایی سومین همایش علمی بین المللی اربعین 14 مرداد ماه جاری در دفتر آستان مقدس امام حسین(ع) السلام در قم برگزار شد.
نشست مشترک عوامل علمی- اجرایی همایش بین المللی اربعین برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این نشست که با حضور و هم اندیشی نمایندگان معاونت امور فکری فرهنگی آستان مقدس امام حسین (ع) و دانشگاه علامه طباطبائی برگزار گردید، مسائل مختلف علمی و اجرائی سومین همایش علمی بین المللی اربعین مطرح و بررسی شد و در مورد هماهنگی های لازم تصمیمات مهم و سازنده ای اتخاذ شد.

شایان گفتن است که این همایش بین المللی با مشارکت آستان مقدس امام حسین علیه السلام و دانشگاه علامه طباطبائی به نمایندگی از دانشگاه های سراسر کشور هشتم مهرماه سال جاری در تهران و چهاردهم همان ماه در کربلا برگزار می شود و یکی از مهمترین رویدادهای علمی بین المللی در حوزه اربعین پژوهی در دنیا است.