معاون دانشجویی دانشگاه: سامانه محور شدن فرایند فارغ‌التحصیلی در اولویت کاری اداره رفاه دانشجویی قرار دارد

۲۹ تیر ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۳۶۸ خبر روز
معاون دانشجویی دانشگاه در نشست مشترک با مدیر آموزش دانشگاه، مسئولین امور دانشجویی و اداره خدمات و رفاه دانشجویی بر اصلاح فرایند فارغ‌التحصیلی دانشجویان بر ضرورت سامانه محور شدن این فرایند در حوزه دانشجویی تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این نشست که 25 تیرماه باهدف بررسی راهکارهایی برای اصلاح فرایند فارغ‌التحصیلی و تسویه حساب دانشجویان برگزار شد، در ابتدای جلسه گزارش عملکرد نیمسال دوم سال تحصیلی ۹8-97 اداره خدمات و رفاه دانشجویان ارائه شد و سپس حاضران به ارائه راهکارهایی برای تسریع در فرایند فارغ‌التحصیلی دانشجویان پرداختند. در ادامه دکتر لطیفی ضمن قدردانی از میزبانی دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی و همچنین تشکر از زحمات همکاران محترم اداره خدمات و رفاه دانشجویان بر سامانه محور شدن فرایند فارغ‌التحصیلی تأکید نمود.
در پایان این نشست مقرر شد کمیته‌ای از کارشناسان امور دانشجویی، آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه برای ارائه پیشنهادت اصلاح فرایند فارغ‌التحصیلی دانشجویان تشکیل گردد.
432143_41743.JPG 83724168432_41744.JPG 091239782348_41745.JPG