نشست مشترک مرکز مطالعات چین دانشگاه علامه طباطبایی با شورای راهبردی روابط خارجی

۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۰۹۱ خبر روز
نشست مشترک شورای راهبردی روابط خارجی و مرکز مطالعات چین دانشگاه علامه طباطبائی با عنوان «بررسی جایگاه چین در افق راهبردی جمهوری اسلامی ایران» به منظور بررسی تحولات ایران و چین و راه های توسعه روابط علمی برگزار شد.
نشست مشترک مرکز مطالعات چین دانشگاه علامه طباطبایی با شورای راهبردی روابط خارجی
photo_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B9-%DB%B0%DB%B6-%DB%B1%DB%B1_%DB%B1%DB%B0-%DB%B5%DB%B4-%DB%B3%DB%B1_40635.jpg
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این نشست که به ریاست دکتر کمال خرازی رییس شورای راهبردی روابط خارجی و جمعی از اساتید دانشگاه‌های علامه طباطبائی، شهید بهشتی و سفرای سابق کشورمان در چین در شورای راهبردی روابط خارجی برگزار شد، آخرین تحولات روابط ایران و چین ، چگونگی تحکیم و توسعه روابط دوجانبه، استفاده از ظرفیت ها و ابتکارات مطرح شده توسط چین به خصوص طرح یک کمربند یک جاده و ضرورت برخورد فعالتر با این طرح مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در این نشست با تاکید بر ضرورت تقویت روابط علمی و تحقیقاتی مشترک ایران و چین و این که چین واجد ظرفیت و جایگاه مهمی در افق راهبردی جمهوری اسلامی ایران است تصریح شد: باید تلاش های بیشتری برای شناخت این جایگاه و ظرفیت از طرف نهادهای علمی و دانشگاهی صورت گیرد.