تمدید مهلت ثبت نام دوره آموزشی ویراستاری مقدماتی و پیشرفته

۱۴ آبان ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۲۹۹ خبر روز آموزش و پژوهش
مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری مرکز آموزش‌های تخصصی آزاد دانشگاه در نظر دارد دوره آموزشی ویراستاری مقدماتی و پیشرفته «پیراسته بنویسیم (1) و(2)» را برای دانشجویان و علاقه‌مندان به حوزه درست‌نویسی و ویرایش برگزار نماید.
تمدید مهلت ثبت نام دوره آموزشی ویراستاری مقدماتی و پیشرفته

سرفصل و محتوای دوره :

مفهوم ویرایش، مبانی و انواع ویرایش، اصول ویرایش صوری(فنی)، کاربردهای ویرایش صوری، اصول ویرایش زبانی(ادبی)، کاربردهای ویرایش زبانی، دستورزبان فارسی، دستورخط و املا، قواعد نشانه‌گذاری و فاصله‌نویسی، نکات ویرایش رایانه‌ای، نکته‌های ویرایشی...

زمان برگزاری: 8:30 تا 12:00 روزهای پنج‌شنبه

مکان برگزاری: توانیر، نظامی‌ گنجوی، مرکز آموزش‌های آزاد

تلفن هماهنگی: 88880993 و 88872058

هزینه دوره: 400 هزار تومان ( 10 درصد تخفیف برای دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی)

سقف کلاس:20 نفر

شروع کلاس‌ها: 8 آذرماه

در پایان دوره آزمون برگزار می‌شود و متقاضیان گواهی معتبر دریافت خواهند کرد. متقاضیان بایستی جهت ثبت‌نام به مرکز آموزش‌های تخصصی آزاد دانشگاه واقع در خیابان توانیر، خیابان نظامی گنجوی، نبش هفت‌پیکر مراجعه و آمادگی خود را برای شرکت در این دوره اعلام نمایند.