دانشگاه علامه طباطبائی مسابقه موت کورت دیوان عدالت اداری را برگزار می نماید

۳۰ مهر ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۱۷۹ خبر روز آموزش و پژوهش
موت آکادمی دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری دیوان عدالت اداری، مسابقه موت کورت دیوان عدالت اداری را برگزار می نمایند.
دانشگاه علامه طباطبائی مسابقه موت کورت دیوان عدالت اداری را برگزار می نماید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، موت آکادمی دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری دیوان عدالت اداری و  مشارکت انجمن علمی حقوق دانشگاه علامه طباطبائی در راستای آموزش جنبه عملی رشته حقوق در حوزه حقوق اداری مسابقه موت کورت دیوان عدالت  را برگزار می نمایند.

در این مسابقه که در راستای تفاهم نامه همکاری منعقد شده میان دانشگاه علامه طباطبایی و دیوان عدالت اداری برگزار می گردد، علاقه مندان به حوزه دعاوی حقوق اداری می توانند در قالب تیم های سه نفره به رقابت بپردازند. بر اساس اعلام موت آکادمی دانشگاه، تیم های علاقمند برای ثبت نام باید اسامی افراد شرکت کننده به همراه اسکن کارت دانشجویی را به آدرس divanedalatmoot@gmail.com ایمیل نمایند. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر به دفتر موت آکادمی واقع در دانشکده حقوق و علوم سیاسی مراجعه نمایید.