پنجمین کنگره روانشناسی اجتماعی در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود

۲۲ مهر ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۰۸۰ خبر روز آموزش و پژوهش
پنجمین کنگره روانشناسی اجتماعی با همکاری دانشگاه علامه طباطبائی و انجمن روانشناسی اجتماعی ایران دی ماه سال جاری در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود.
پنجمین کنگره روانشناسی اجتماعی در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود

دکتر احمد برجعلی رئیس دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: این کنگره علمی با هدف بررسی «فرصت ها و تهدیدهای اجتماعی نوپدید» و با حضور استادان و صاحبنظران این حوزه برگزارخواهد شد. او با اشاره به توسعه روز افزون تکنولوژی و ابزار های ارتباطی و تاثیر آن بر ارتباطات افراد در جامعه و مسائل ناشی از آن افزود: پیدایش و گسترش سیستم های نوین اطلاعاتی و ارتباطی شامل اینترنت، تلفن های هوشمند، بازی های رایانه ای و ماهواره در سال های اخیر، تحولی مهم و چشمگیر در ساختارهای اجتماعی رقم زده است و در کنار فرصت های بسیاری که به ارمغان آورده است، حیات فردی و اجتماعی را دستخوش تهدیدهای جدی ساخته است.

او ادامه داد: بر همین اساس دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری انجمن روانشناسی اجتماعی ایران در راستای ایفای نقش مرجعیت علمی خود پنجمین کنگره روانشناسی اجتماعی را برگزار خواهند کرد. دکتر برجعلی با اشاره به ضرورت بررسی علمی فرصت ها و تهدیدهای حاصل از این تغییرات در جامعه و افراد اضافه کرد: شناسایی و تقویت ظرفیت ها و فرصت ها و نیز کسب اطلاع قبلی نسبت به آفت ها و تهدیدهای پیش رو، گامی مهم در جهت مدیریت و سامان دهی آثار و پیامدهای فن آوری های نوین ارتباطی است.

او اضافه کرد: آسیب‌شناسی عملکرد امنیتی و انتظامی نهادها و دستگاه‌ها در مواجهه با آسیب‌های اجتماعی نوپدید با تأکید بر فضای مجازی؛ بررسی پیامدهای امنیتیِ آسیب‌های اجتماعی نوپدید؛ بررسی عملکرد نهادها و دستگاه‌ها در مواجه با فرصت‌ها و تهدیدهای فن‌آوری‌های نوین ارتباطی؛ طبقه‌بندی و تبیین انواع آسیب‌های اجتماعی نوپدید در ایران و جهان؛ بررسی رویکردهای مختلف کاهش و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نوپدید و شناسایی، تبیین و به‌کارگیری انواع فرصت‌های اجتماعی در این حوزه از محورهای مهم این همایش یک‌روزه است.