دانشگاه علامه، میزبان استاندار، رئیس شورای اسلامی شهر و روسای دانشگاه های شهر تهران

۲۲ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۸۱۶ خبر روز
نشست استاندار و رئیس شورای اسلامی شهر تهران با روسای دانشگاه های شهر تهران به میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، در این نشست که در محل کتابخانۀ مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد، مهندس محسن هاشمی رفسنجانی، رئیس شورای اسلامی شهر تهران، مهندس محمد حسین مقیمی، استاندار تهران و جمعی از روسای دانشگاه های شهر تهران برگزار شد، حضور داشتند.

در ابتدای این نشست دکتر سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی ضمن خوش آمدگویی به مهمانان، ابراز امیدواری کرد که همکاری های بین این نهادها بیشتر و سازنده تر شود. در ادامه، روسای دانشگاه های شهر تهران به ارائۀ نقطه نظرها و بیان دغدغه ها و مسائل مربوط به دانشگاه ها و آموزش عالی کشور پرداختند.