فراخوان پذیرش مقاله همایش ملی فناوری آموزشی و محیط‌ های یادگیری

۱۴ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۷۶۳ خبر روز آموزش و پژوهش
دانشگاه علامه طباطبائی و انجمن فناوری آموزشی ایران «همایش ملی فناوری آموزشی و محیط‌های یادگیری» را آبان ماه سال جاری برگزار می‌نمایند.
فراخوان پذیرش مقاله همایش ملی فناوری آموزشی و محیط‌ های یادگیری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه این همایش باهدف اشتراک‌گذاری یافته‌ها و دستاوردهای رشته تکنولوژی آموزشی، توجه به ماهیت پویای رشته تکنولوژی آموزشی،آگاه‌سازی توانمندی فارغ‌التحصیلان رشته تکنولوژی آموزشی و پاسخگویی به بخش دولتی و غیردولتی به دانش تکنولوزیست های آموزشی دررسیدن به اهداف سازمانی خود برگزار می‌گردد.

اصول کاربرد محیط‌های یادگیری، طراحی و توسعه محیط‌های یادگیری، فناوری های نوین آموزشی و  همچنین یادگیری و علوم شناختی و طراحی محیط های یادگیری 4 محور این همایش یک‌روزه است. علاقه‌مندان به‌منظور شرکت در این همایش می‌توانند تا تاریخ یکم مهرماه سال جاری نسبت به ارسال مقالات اقدام نمایند و به منظور کسب اطلاعات بیشتر به نشانی  etle.atu.ac.ir مراجعه نمایند.