امضاء تفاهمنامه همکاری دانشگاه با فرمانداری فریدونکنار

۰۴ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۶۹۸ خبر روز آموزش و پژوهش
دانشگاه علامه طباطبائی در زمینه های ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی، فناوری و کارآفرینی با فرمانداری فریدونکنار تفاهمنامه امضاء کرد.
امضاء تفاهمنامه همکاری دانشگاه با فرمانداری فریدونکنار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در حاشیه برگزاری نوزدهمین اجلاس روسای دانشگاه های سطح یک کشور که به میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی در محل مجتمع تفریحی-آموزشی کیش مهر برگزار شد، دانشگاه علامه طباطبائی در زمینه ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی، فناوری و کارآفرینی با فرمانداری فریدونکنار تفاهمنامه امضاء کرد.

در این تفاهمنامه که در عصر جمعه مورخ دوم شهریورماه در محل مجتمع تفریحی- آموزشی کیش مهر به امضاء دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی و محمدمهدی نصیری کناری فرماندار فریدونکنار رسید، دانشگاه با توجه به ظرفیت های علمی و پژوهشی خود ارائه خدماتی همچون برگزاری دوره های آموزشی تخصصی آزاد به ویژه در زمینه های گردشگری و محیط زیست، انجام پروژه های پژوهشی با موضوعات مرتبط با مسائل شهرستان فریدونکنار، هدایت پایان نامه ها و رساله های دکتری با موضوعات مرتبط با شهرستان فریدونکنار، حمایت از  اشتغال و کارآفرینی، و فراهم آوردن دسترسی به منابع علمی دانشگاه برای علاقمندان در شهرستان فریدونکنار را پیشنهاد و تعهد کرده است.