درخشش دو دانشجوی دانشگاه علامه طباطبائی در جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور

۲۶ شهریور ۱۳۹۵ | ۰۴:۳۰ کد : ۵۶۴ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
دو دانشجوی دانشگاه علامه طباطبائی در رقابت های مرحله کشوری سی و یکمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور رتبه برتر را کسب کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این رقابت که از 17 شهریورماه جاری به مدت سه روز در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید، 400 دانشجوی نخبه قرآنی دختر و پسر از دانشگاه های سراسر کشور در بخش های شفاهی، کتبی، ادبی، هنری، پژوهشی و فناوری  به رقابت پرداختند. در این رقابت محمد عظیم زاده آرانی دانشجوی دکتری رشته اقتصاد نفت و گاز برگزیده بخش کتبی و سید مهدی حسینی دانشجوی دکترا روابط بین الملل در رشته آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم و در رشته آیین سخنوری در  بخش شفاهی حائز کسب 2 مقام برگزیده شدند.

سی و یکمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور 19 شهریور به کار خود پایان داد .