انتخاب اتاق نمونه خوابگاه به مناسبت هفته خوابگاه های دانشجویی

۲۷ فروردین ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۱۴۲ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
به مناسبت هفته خوابگاه ها و با رویکرد بهداشت در خوابگاه ها، اتاق نمونه دانشجویی انتخاب و معرفی می شود.
انتخاب اتاق نمونه خوابگاه به مناسبت هفته خوابگاه های دانشجویی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به منظور ارتقاء سطح بهداشت خوابگاه‌های دانشجویی و فرهنگ سازی موازین بهداشتی و سبک زندگی سالم و حساس سازی دانشجویان نسبت به اهمیت و جایگاه بهداشت در خوابگاه های دانشجویی، آیین نامه انتخاب و معرفی اتاق نمونه دانشجویی از نظر بهداشت و سلامت، توسط سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه ها ارسال شده است. این طرح با همکاری معاونت دانشجویی و مرکز بهداشت دانشگاه برگزار می گردد. بر این اساس دانشجویان ساکن در خوابگاه های دانشجویی دانشگاه در صورت تمایل می توانند با مراجعه به سایت معاونت دانشجویی فرم خودارزیابی اتاق نمونه بهداشتی را دانلود نمایند.

لازم به ذکر است ساکنان اتاق های دانشجویی بر اساس تکمیل فرم خودارزیابی و پس از بررسی نظرات کارشناسان بعد از بازدید اتاق، امتیاز های کسب شده محاسبه و به اتاق‌های برتر جوایزی اهداء خواهد شد.