پردیس تحصیلات تکمیلی برگزار می کند: نشست تخصصی توسعه یادگیری الکترونیکی

۲۴ آذر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۱۶۵ خبر روز آموزش و پژوهش
نشست تخصصی با عنوان" توسعه یادگیری الکترونیکی در تحصیلات تکمیلی سیاستگذاری، اقدام و عمل" با حضور مسئولان و استادان این حوزه تخصصی 30 آذر ماه جاری در محل پردیس تحصیلات تکمیلی خودگردان برگزار می گردد.
پردیس تحصیلات تکمیلی برگزار می کند:  نشست تخصصی توسعه یادگیری الکترونیکی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این نشست که با توجه به ظرفیت های دانشگاه علامه طباطبائی در ایجاد و توسعه این سبک آموزشی و بهره مندی این دانشگاه از استادان و صاحبنظران در این زمینه تخصصی و با هدف زمینه سازی و همفکری در سیاست گذاری و توسعه آموزش مجازی و کمک به تصمیم سازی در این حوزه برگزار می گردد، اعضای منتخب کارگروه تخصصی یادگیری الکترونیکی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری،اعضای منتخب شورای راهبری توسعه آموزش مجازی دانشگاه علامه طباطبائی، اعضای منتخب  انجمن یادگیری الکترونیکی ایران به ارائه دیدگاه ها و راهبردهای خود در این خصوص می پردازند.

لازم به ذکر است علاقمندان می توانند از طریق سامانه آموزش مجازی دانشگاه به آدرس Lms.atu.ac.ir به طور زنده و هم زمان از سخنرانی ها و مباحث این نشست تخصصی بهره مند شوند.