فراخوان سازمان جهاددانشگاهی تهران برای ارائه پیشنهاد عملیاتی شعار ۱۴۰۲

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۲۰:۳۰ کد : ۲۱۶۱۳ اطلاعیه ها
سازمان جهاد دانشگاهی تهران برای شرکت استادان، متخصصان و دانشگاهیان در ارائه پیشنهادات، جهت عملیاتی کردن شعار سال ۱۴۰۲ فراخوانی را منتشر کرد.
فراخوان سازمان جهاددانشگاهی تهران برای ارائه پیشنهاد عملیاتی شعار ۱۴۰۲

با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۲ توسط مقام معظم رهبری به نام سال «مهار تورم و رشد تولید» و با هدف تحقق و عملیاتی کردن این شعار، کارگروه تخصصی ویژه‌ای شامل اعضای هیئت علمی، پژوهشگران و متخصصان در سازمان جهاد دانشگاهی تهران تشکیل شده است.
این سازمان جهت بهره‌مندی از نقطه‌نظرات و پیشنهادات دیگر استادان و جامعه دانشگاهی در تحقق هر چه بهتر شعار سال طی فراخوانی از استادان، متخصصان و صاحب‌نظران برای مشارکت و هم‌فکری بیشتر جهت دستیابی به راهکار‌های مناسب برای حصول نتایج بهتر دعوت کرده است.
علاقه‌مندان به شرکت در این فراخوان می‌توانند در کوتاه ترین زمان با مراجعه به لینک  https://b2n.ir/p03478، فرم بارگذاری شده را تکمیل و ارسال کنند.

کلید واژه ها: سال تحقق استادان بهتر متخصصان سازمان