کسب مقام دوم مسابقات کشوری ووشو توسط دانشجوی دختر دانشگاه علامه طباطبائی

۲۷ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۵:۰۲ کد : ۲۱۰۹۷ خبر روز
نگین شریفی، دانشجوی دانشگاه علامه طباطبائی موفق به کسب مقام دوم مسابقات قهرمانی ووشوی دانشجویان دختر و پسر کشور در ماده ساندا شد.
کسب مقام دوم مسابقات کشوری ووشو توسط دانشجوی دختر دانشگاه علامه طباطبائی

به گزارش روابط عمومی، مسابقات قهرمانی ووشوی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه‌ ها و موسسات آموزش عالی کشور (یادواره شهید مهدی علیدوست)، از 21 تا 24 اسفندماه ۱۴۰۱ به میزبانی دانشگاه قم برگزار شد.
در این دوره از مسابقات که در هفت وزن و با حضور 24 تیم از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی از سراسر کشور برگزار شد، دانشگاه علامه طباطبائی با وجود حضور فقط یک دانشجوی دختر ورزشکار، توانست یک مدال نقره کسب کند.
در مسابقات قهرمانی ووشوی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه‌ ها و موسسات آموزش عالی کشور، نگین شریفی، دانشجوی ارشد دانشکده تربیت بدنی گرایش فیزیولوژی ورزشی دانشگاه علامه طباطبائی در وزن منفی ۷۰، موفق شد در ماده ساندای دختران، مقام دوم مسابقات را کسب کند و صاحب مدال نقره شود.
گفتنی است؛ نفرات برتر این مسابقات به اردوی انتخابی تیم ملی جهت شرکت در تیم ملی دانشجویان و اعزام به مسابقات جهانی ووشو در چین، معرفی خواهند شد.

کلید واژه ها: مسابقات دانشگاه دانشگاه موسسات دانشگاه موسسات آموزش دانشگاه موسسات آموزش عالی کشور عالی کشور آموزش عالی کشور موسسات آموزش عالی کشور آموزش