اعزام کاروان جهادی «پرواز خاکی» دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی به شهرستان درمیان

۲۷ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۶ کد : ۲۱۰۹۶ خبر روز
کاروان جهادی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی، با حضور ۴۰ دانشجوی پسر این دانشگاه، برای خدمت رسانی به روستای خونیک چهار تِنگ، شهرستان درمیان به استان خراسان جنوبی اعزام شد.

به گزارش روابط عمومی، کاروان جهادی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی با عنوان «پرواز خاکی»، به همت قرارگاه جهادی «شهید علی جنیدی» بسیج دانشجویی دانشگاه، از 23 اسفندماه 1401 آغاز شده است.
این کاروان با بدرقه دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه، معاونان و پدر شهید والا مقام «علی جنیدی»، به مدت 10روز، به سمت منطقه کم برخوردار روستای خونیک چهار تِنگ، شهرستان درمیان، استان خراسان اعزام شد.
این اردو با حضور 40 دانشجوی پسر دانشگاه علامه طباطبائی و با هدف خدمت رسانی در عرصه های عمرانی، آموزشی و فرهنگی تا 3 فروردین ماه 1402 ادامه دارد.

کلید واژه ها: دانشگاه دانشجویان دانشگاه دانشگاه علامه دانشگاه علامه طباطبائی جهادی کاروان جهادی کاروان علامه دانشجویان دانشگاه علامه علامه طباطبائی