ثبت نام درخواست های وام دانشجویی آغاز شد

۲۵ مهر ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۰ کد : ۱۹۴۲۲ اطلاعیه ها
اداره خدمات و رفاه دانشجویان اطلاعیه ثبت نام وام های دانشجویی را منتشر کرد.
ثبت نام درخواست های وام دانشجویی آغاز شد

اداره خدمات و رفاه دانشجویان اطلاعیه ثبت نام وام های دانشجویی را منتشر کرد. بر اساس این اطلاعیه، ثبت نام وام های دانشجویی در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از 21 مهرماه 1401 آغاز شده است.
در این اطلاعیه آمده است: با آرزوی سلامتی و تندرستی برای همه دانشجویان، به اطلاع دانشجویان متقاضی وام های دانشجویی  می رساند که ثبت تقاضای وام در سامانه دانشجویی صندوق رفاه به آدرس www.bp.swf.ir از تاریخ 21 مهرماه 1401 فعال شده است و ضرورت دارد همه دانشجویان متقاضی واجد شرایط، نسبت به ثبت درخواست خود در این سامانه اقدام کنند.

براساس آخرین مصوبات صندوق رفاه دانشجویان:
1- اولویت پرداخت وام با دانشجویان بی بضاعت و کم بضاعت است.
2- پرداخت وام شهریه به دانشجویان شهریه پرداز شاغل، پس از بهره مندی دانشجویان غیر شاغل و در صورت وجود اعتبار مازاد وام شهریه امکان پذیر است.
3- دانشجویانی که تحت پوشش بنیاد شهید و ایثارگران هستند، مجاز به درخواست وام شهریه نیستند. (درخواست سایر وام ها بلامانع است).
4- سنوات مجاز جهت درخواست وام برای دانشجویان کارشناسی ارشد ناپیوسته 4 نیمسال تحصیلی و برای دانشجویان کارشناسی پیوسته و دکتری تخصصی ناپیوسته 8 نیمسال تحصیلی است.
5-  دانشجویان ورودی جدید و ورودی سال های گذشته که برای نخستین بار اقدام به ایجاد پرونده یا ثبت مقطع جدید در پورتال دانشجویی می کنند، فقط با ارائه نسخه جدید سند تعهد، امکان دریافت وام دارند.

جدول زمانبندی درخواست ثبت وام ها

•   از سال تحصیلی جدید وام ویژه دکتری در قالب وام تحصیلی مقطع دکتری (به صورت 6 ماهه) اعمال شده است.
•   پرداخت وام شهریه به دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور، صرفا از طریق پورتال دانشجویی با ثبت تقاضا در گزینه «شهریه دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی» توسط دانشجو انجام می شود. از این رو کارشناسان دانشگاه باید ضمن الصاق صورتحساب مالی نیمسال جاری دانشجو در پرونده فاز 2 وی، نسبت به ثبت کل مبلغ شهریه در سامانه اقدام کنند تا پس از کسر سهم پرداختی نهادهای حمایتی از کل شهریه دانشجو، مبلغ وام مازاد شهریه توسط سامانه محاسبه و اعمال شود.
•   گفتنی است: الف) عدم ثبت درخواست این وام به منزله انصراف از دریافت وام مازاد شهریه است. ب) دانشجویان تحت پوشش متقاضی وام مذکور نیاز به ارائه معرفی نامه به دانشگاه ندارند.

جدول نوع و مبلغ وام ها در نیمسال اول  سال تحصیلی 1402-1401

مدارک مورد نیاز ضامن:

-    اصل سند تعهدنامه دانشجویی تنظیمی به وسیله یکی از دفاتر اسناد رسمی کشور
-    گواهی کسر از حقوق یا گواهی کتبی ضمانت از کمیته امداد امام خمینی (ره)
-    تصویر آخرین حکم استخدامی

کلید واژه ها: وام ثبت وام پرداخت وام درخواست وام وام شهریه وام دانشجویی دانشجویان رفاه دانشجویان شهریه دانشجویان دانشجویان پوشش