فراخوان شرکت در دوازدهمین دوره جشنواره درون دانشگاهی حرکت

۲۹ تیر ۱۴۰۱ | ۲۱:۵۳ کد : ۱۸۷۳۱ اطلاعیه ها
فراخوان دوازدهمین جشنواره دانشگاهی حرکت، ویژه فعالیت های انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی منتشر شد.
فراخوان شرکت در دوازدهمین دوره جشنواره درون دانشگاهی حرکت

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی دستورالعمل اجرایی دوازدهمین دوره جشنواره دانشگاهی حرکت، ویژه فعالیت‌ها و دستاوردهای علمی دانشجویان را ابلاغ کرد. انجمن‌های علمی دانشجویی، گروه‌های دانشجویی و دانشجویان به‌صورت انفرادی می‌توانند آثار خود را بر اساس دستورالعمل اجرایی این جشنواره، از تاریخ 1تا31 مردادماه 1401 به آدرس anjomanelmi98.atu@gmail.com ارسال کنند.
آثار انجمن های علمی در حوزه‌های رقابتی انجمن علمی برتر، فعالیت علمی خلاقانه، نشریه علمی، مسابقه علمی، محتوای دیجیتال، کتاب، اختراع، کارآفرینی و بخش ویژه و آثار دانشجویان به صورت فردی فقط در حوزه های رقابتی کتاب و اختراع شرکت داده می‌شوند.

شرایط عمومی آثار ارسالی:
- هر اثر باید گزارشی از فعالیت ها یا دستاوردهای علمی در حوزه رقابتی مربوطه باشد.
- فعالیت های گزارش شده باید در فاصله زمانی اول خرداد 1400 تا اول خرداد 1401 به سرانجام رسیده باشد.
- فعالیت های گزارش شده باید مستقل از برنامه آموزشی و پژوهشی دانشگاه و ماحصل کار گروهی دانشجویان و با مشارکت استادان دانشگاه انجام شده باشد.
- فعالیت بخش انجمن برتر، فعالیت علمی خلاقانه ، نشریه علمی، مسابقه علمی ، محتوای دیجیتال، بخش ویژه و کتاب در قالب Power Point ارسالی باشد. (ارائه نسخه چاپی و فایل pdf کتاب و نشریه الزامی است)
علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های 48393511-021، 48393523-021 و 48393527-021 دفتر انجمن‌های علمی دانشجویی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تماس حاصل کنند.

دانلود شیوه نامه اجرایی دوازدهمین جشنواره دانشگاهی حرکت
دانلود قالب آثار

کلید واژه ها: علمی انجمن علمی دانلود دانلود نمونه فایل دانلود نمونه دانلود نمونه فایل بخش بخش نمونه فایل بخش فایل بخش بخش ویژه