پژوهشنامه مددکاری اجتماعی درجه علمی-پژوهشی گرفت

۰۶ آذر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۸۷۳ خبر روز آموزش و پژوهش
رئیس مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی گفت: با اعطای اعتبار علمی و پژوهشی به نشریه پژوهشنامه مددکاری اجتماعی، تعداد مجلات دارای اعتبار علمی-پژوهشی این دانشگاه به 26 مجله رسید.
پژوهشنامه مددکاری اجتماعی درجه علمی-پژوهشی گرفت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر زند مقدم با اعلام این خبر اظهار کرد، پس از بررسی صورت گرفته در کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با اعطای درجه علمی-پژوهشی به نشریه پژوهشنامه مددکاری اجتماعی با صاحب امتیازی دانشگاه علامه طباطبائی و با مدیر مسئولی دکتر طلعت الهیاری و سردبیری دکتر محمد زاهدی اصل موافقت شد.

زند مقدم تصریح کرد این نشریه در راستای تحقق اهداف دانشگاه و ترویج علم در حوزه مدد کاری اجتماعی، علوم وابسته و مرتبط به آن، انتشار مقالات دارای نوآوری و دستاوردهای علمی-پژوهشی استادان و نخبگان دانشگاه را در دستور کار دارد.

به گفته زند مقدم، دانشگاه علامه طباطبائی هم اکنون دارای 26 مجله علمی-پژوهشی، 2 مجله علمی-ترویجی و 12 مجله علمی-تخصصی است و 3 مجله جدید به زبان های فارسی، انگلیسی و فرانسوی نیز در حال تاسیس است.