فراخوان جذب پژوهشگر

۱۴ تیر ۱۴۰۱ | ۱۱:۲۰ کد : ۱۸۶۰۹ اطلاعیه ها
پژوهشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی برای مسائل منتخب در حوزه های مختلف اقدام به جذب پژوهشگر میکند:
فراخوان جذب پژوهشگر

پژوهشکده فرهنگ و ارتباطات در راستای پژوهش برای مسائل منتخب در حوزه‌های مختلف در زمینه حل مسائل کاربردی متناسب با نیازها و مسائل جامعه و کشور اقدام به جذب پژوهشگر می‌کند. حوزه‌های تخصصی پژوهش عبارتند از:

• آموزش و پژوهش
  • فضای مجازی
  • دین و اخلاق اجتماعی
  • تفریح و سرگرمی
  • زن و خانواده
  • سیاستگذاری فرهنگی
  • مدیریت و حکمرانی

این فراخوان ویژه دانش‌آموختگان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی با اولویت مقطع دکتری می‌باشد که با توجه به ظرفیت محدود، پژوهشگران از میان متقاضیان مستعد و توانمند در حوزه پژوهش گزینش می‌شوند .

پس از ثبت‌نام، بررسی رزومه، مصاحبه حضوری و برگزاری دوره آموزشی برای پژوهشگران متقاضی، از پژوهشگران برگزیده در اجرای پروژه‌های تحقیقاتی این پژوهشکده بهره گرفته می‌شود و در طول انجام پژوهش و تحویل خروجی نهایی آن، نظارت علمی صورت خواهد گرفت.

شرایط:

1. روحیه جست و جو گری و توانمندی در پژوهش