دیدار معاون پژوهشی دانشگاه با معاون امور بین الملل دانشگاه سویا اسپانیا

۰۳ آذر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۸۴۴ خبر روز آموزش و پژوهش
دکتر حبیب هنری، معاون پژوهشی دانشگاه در دیدار با دکتر کارمن بارگاس ماسیاس معاون بین الملل دانشگاه سویا در محل دفتر امور بین الملل آن دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.
دیدار معاون پژوهشی دانشگاه با معاون امور بین الملل دانشگاه سویا اسپانیا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این دیدار با حضور دکتر هنری معاون پژوهشی دانشگاه و خانم دکتر کارمن بارگاس ماسیاس معاون امور بین الملل دانشگاه سویا، دکتر نجمه شبیری مدیر گروه اسپانیایی و دکتر امیلیو فررین استاد دانشگاه سویا در دفتر امور بین الملل دانشگاه سویا برگزار گردید، دو طرف در خصوص اجرایی شدن تفاهم نامه همکاری علمی منعقده بحث و گفتگو کردند.

فعال کردن تبادل دانشجویان، اعزام و پذیرش دانشجو علاوه بر رشته زبان اسپانیایی و در سایر رشته ها از جمله فلسفه، مطالعات اسلامی، تاریخ، زبانشناسی، حقوق؛ تبادل استادان؛ برگزاری دوره های مشترک کارشناسی ارشد در دو دانشگاه با اعطای گواهینامه مشترک و اعزام استاد به ایران برای مقطع کارشناسی ارشد زبان اسپانیایی از جمله موارد مورد بحث و تاکید در این نشست بود.

در پایان این نشست دکتر نجمه شبیری مدیر گروه زبان اسپانیایی به عنوان نماینده ی تام الاختیار دانشگاه علامه طباطبائی و امیلیو فررین به عنوان نماینده ی دانشگاه سویا تعیین گردیدند.